neděle 24. července 2011

BOSS Micro BR-80 digitální vícestopý rekordér a pole se hodí kapely a studio v ruce

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/24/bosss-micro-br-80-digital-multitrack-and-field-recorder-fits-th/:
Boss Micro BR BR-80

Kdo potřebuje nahrávací studio - nebo dokonce celou skupinu - na to další demo? Popadněte kytara, BOSS Micro BR nejnovější přenosný digitální rekordér a hrst ego na Do-it-yourself session, že jen matka může milovat. BR-80 vám umožní nahrávat dvě stopy najednou a nabízí osm stop přehrávání spolu s 64 virtuálních stop na mix a master žádné eposy jste vymýšlení. Pro přípojka, je to balení a AUX 1/4-palce vstupy z sluchátka, a dokonce i USB port pro komunikaci s počítačem. Můžete si také nahrát pomocí jeho palubě stereo mikrofony pole, pokud ztratíte kabel na koncertě. Uvnitř balení je čtyři a šest-řetězec COSM efekty, DNA z VE-20 okořenit svůj zpěv, a eBand možnosti. K dispozici je podpora WAV a MP3 formáty, ale ještě lépe, SD karty až do 32GB která vám neuvěřitelných 550 hodin záznamu položit ty Burnin "olizuje se. Je to v současné době k dispozici a doprava asi 300 kostí - eRoadies není součástí dodávky. Plné PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení BOSS Micro BR-80 digitální vícestopý rekordér a pole se hodí kapely a studio v ruce

BOSS Micro BR-80 digitální vícestopý rekordér a pole se hodí kapely a studio v ruce původně objevila na Engadget na ne. 24 červenec 2011 07:35:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Tech Crunch | zdroj BOSS USA | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat