neděle 24. července 2011

Zvědavost Rover přistát v kráteru Gale Mars, aby se podíval na celý život, konečně odpověď Bowie je sžíravé otázky

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/23/curiosity-rover-to-land-in-marss-gale-crater-to-look-for-life/:
Je to dostalo vlastní focení , nějaké cool animace a zájem James Cameron - a nyní se konečně Zvědavost je cíl. NASA pluckily názvem Mars Rover je nastavena na zemi vedle horské uvnitř rudé planety 96 kilometrů široký kráter Gale. Zvědavost je naplánováno na dotek se v srpnu 2012 v hledání života na čtvrté skále od Slunce. Kráter, jeden z 60 doporučené stránky, byl vybrán kvůli jeho potenciálu pro bezpečné přistání a možnost vědeckého objevu, částečně i díky geografické blízkosti formace, které mohly být vytvořeny vodou. Zde je doufat, že se setká s některými vážně prostor zvláštnosti, když se tam dostane.

Pokračovat ve čtení Zvědavost Rover přistát v kráteru Gale Mars, aby se podíval na celý život, konečně odpověď Bowie je sžíravé otázky

Zvědavost Rover přistát v kráteru Gale Mars, aby se podíval na celý život, konečně odpověď na nepříjemné otázky, Bowie původně objevila na Engadget na So. 23 červenec 2011 23:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj USA Today | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat