neděle 24. července 2011

Šokoval Novinky Telefon Odhalení Corp Hacking? Prosím. [TCTV]

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/uXCSUywZ9Ys/:

Rick: "Jak se máte blízko mě? Z jakého důvodu? "
Kapitán Renault: "Jsem šokován - šokováni! - Zjistit, že hazard je tu děje! "
Krupiéra: ". Vaše výhry, pane"
Kapitán Renault: "Děkuji moc."

Člověk musí truchlit jako kolektivní ztráta nevinnosti. Nevinnost na britský parlament se slzami v očích se vyptávat News Corp vedení po odhalení , že telefon hacking bylo použito ve snaze o bulvární kopečky. Nevinnost stejných manažerů, kteří byli " šokováni, zděšený a stydí "na prostředky použité svých zaměstnanců, aby poskytování titulní stránku zlata. Nevinnost vedoucí Městské policie v učení, které nedostatečně kolegové stále prodával informace bulvární novináři.

A ze všeho nejvíc nevinnosti Velké britské veřejnosti - stejně veřejnost, která se knihy jako nová Evelyn Waugh je " Scoop "do roku 1938 bestsellerem, a dělal to samé Piers Morgan Insider: Soukromé deníky skandální Decade dva generací později. Jak šokováni - šokováni! - Všichni se dozvěděli, že bulvární novináři jsou na srdce, zmrdi.

Amerika je také šokován tím, zjevení - a jen o málo větší opodstatnění. USA novináři vykazovala na vyšší morální důvod, než jejich protějšky Fleet Street, ale teprve v posledních letech - jako Paul Collins vysvětluje v této fascinující kus z břidlice.

Opravdu, každý, kdo někdy vzal do ruky noviny Murdoch, přečtěte si knihu o Fleet Street a smál se některé z nesčetných filmovými postavami na základě zprávy vedoucích Corp (Elliot Carver v Zítřek nikdy neumírá , je perfektní, a reprezentativní příklad), musí požádat sami, zda jsou opravdu šokován, nebo dokonce překvapil tím, že odhalení zlu ve společnosti, nebo zda je to všechno jen o velmi vhodnou příležitost, aby o pádu člověka, že téměř každý v očích veřejnosti má důvod nenávidět.

V této týden Letošní díl, proč se této tiskové žádáme, přesně na tuto otázku, s Paulem nabízí duchu obranu nejvíce nenáviděný muž v médiích, a Sarah zajímalo, zda takový znuděný postoj ke korupci a kriminalitě znamená, že je na výplatní listině Murdoch také. U jednoho bodu v seriálu (který byl nahráván včera), Paul nasvědčuje tomu, že je jen otázkou času, než non-Murdoch noviny jsou obviněni z telefonu hacking - a co je horší. A co je tohle v dnešní nezávislý?

" Hacking je endemická na "zrcadlo", říká bývalý reportér "

Šokováni!

Video níže ...

Žádné komentáře:

Okomentovat