neděle 24. července 2011

Zdravotnictví Narušení: Pharma 3.0 bude disk Posun od přírodních věd na investování HealthTech (část I III)

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/k3qFamdb_5Q/:

Poznámka redakce: Tento příspěvek byl hostem napsal Dave Chase, generální ředitel Avado.com , zdraví, technologická společnost, která byla TechCrunch Disrupt finalista . Předtím působil jako konzultant pro zdravotnickou praxi Accenture a byl zakladatelem zdraví podniku společnosti Microsoft. Můžete sledovat ho na Twitteru @ chasedave .

Zdravotní péče je Hyperinflace je hybnou pákou transformace, jak péče dostane hradí za následek masivní narušení ve zdravotnictví. Například, farmaceutické společnosti uspět i ztroskotat na tom, kolik léků se prodávají, ale na tom, jak dobře jejich tržní nabídky zlepšit výsledky.

Jako největší výdaji na výzkum a vývoj v oblasti zdravotní péče, masivní změny ve způsobu, jakým fungují farmaceutické společnosti budou mít hluboký vliv na zdraví technologií a zároveň nechal Pharma přizpůsobit se změnám na trhu. To vytváří příležitost pro firmy, které dosud spuštění je zmařeno, když se snaží proniknout do zdravotnictví.

V minulosti jsem si často říkal, že zdravotnictví je místo, kde tech začínajících jít na smrt. Kombinace faktorů, od rizikové averze k zavedeným dědictví prodejců projevující účtů pro zdraví, ne být viděn jako zdroj konkurenční výhody pro poskytovatele zdravotní péče dělal to obtížný pro slibné nové společnosti, aby se výrazně změnil. V této třídílné série, já ležel na nejdůležitější dynamika transformace příležitost pro začínající zdravotnické techniky.

V části I se mi ukázat, jak "Pharma 3.0" bude řídit přechod od tradičních přírodních věd na HealthTech investování. V části II se mi nastínit, jak poskytovatelé zdravotní péče se bude používat HealthTech odlišit a přinášet lepší výsledky. Budu zabalit sérii, kterou se, kolik zdravotnické organizace je na cestě k opakování chyb z novin Začínat v střední-90. Tam jsou pozoruhodné paralely, že oba kouzlo nebezpečí pro držitele poskytovatelů zdravotní péče, pokud se opakují chyby noviny společnosti a vytvořit masivní nové příležitosti, jako jsou ty, které jsem nastínil výše na kusy asi nejdůležitější organizací v Silicon Valley nikdo neslyšel o a Hotwire pro chirurgie .

Pharma 3.0 bude disk Posun od přírodních věd k investování HealthTech

E & Y vyrábí průmyslu zprávy pro farmaceutický průmysl, které poskytují komplexní pohled na historii Pharma nastínit jeho současného stavu. E & Y rozhovory skóre inovátorů a vedoucích pracovníků nastínit vizi toho, co nazývají "Pharma 3.0."

Následující je výňatek z jejich téměř 100 stránkové zprávě s názvem "Progressions - Stavební Pharma 3,0" (Přečtěte si kompletní zprávu zde ):

Průběhy Zpráva uvádí několik trendů v odvětví řízení netradičních firem do sektoru, včetně reformy zdravotnictví, zdravotnictví IT, komparativní účinnost a rostoucí důvěra spotřebitelů energie. Tyto faktory a další výzvu farmaceutické společnosti, aby rozšířila své zaměření od výroby nových léků dodávat "zdravé výsledky" - posun, který bude řízen pomocí kreativní partnerství a obchodní model inovace.

Průběhy Zpráva popisuje rychlý přechod z průmyslu dlouhodobou vertikálně trháku řízený model, definovaný ve studiu jako Pharma 1,0, na dnešní Pharma modelu Business 2.0. V rámci tohoto obchodního modelu společnosti přijala řadu změn ke zvýšení produktivity a finanční výkonnosti, z výkonu více cílené léčby, rozšířit své portfolio produktů a schopností, k vytvoření více nezávislých a flexibilní zařízení pro výzkum a vývoj

Žádné komentáře:

Okomentovat