neděle 24. července 2011

142 elektrických vozidel dobíjecích stanic hlavu Massachusetts, Nantucket a MV není součástí dodávky

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/24/142-electric-vehicle-charging-stations-head-to-massachusetts-na/:
Věci se podívám do Nové Anglie - zvláště pro ty, kteří křižují Yawkey Cesta s elektrickým pohonem. Velký celkem 142 stanic EV nabíjení je kritizovaný zásah státu Bay v příštích měsících s 25 komunit v celé společenství, aby se nadaným. Boston hlásí, že většina z nich bude "obyčejný dělnický nebo cestovní místa," místa, jako garáže v centru města parkování, bude MBTA hodně, nákupní střediska, atd. Převážná část krabice je součástí ChargePoint sítě, a my jsme řekli, že sazby pro dobíjení budou nastaveny tak, "na veřejné pozemky obcí a vlastníků na soukromém pozemku, "v závislosti na tom, kde se zasadil každý box. Ano, je nabíjecí stanice zavádění mezi NY a MA nové Yankees versus Red Sox? Ne, ale techie může snít.

142 elektrických vozidel dobíjecích stanic hlavu Massachusetts, Nantucket a MV není součástí původně objevila na Engadget na ne. 24 červenec 2011 10:28:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CNET | zdroj Boston | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat