neděle 24. července 2011

Týden v Apple: je to Lion-pocalypse

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/fp0iAcpMJIY/week-in-apple-its-a-lion-pocalypse.ars:

Pokud jste nevěděli, že lev je zveřejněna tento týden, jste udělali docela dobrou práci úkrytu pod skálou (a prosím, můžu se k vám?). Opravdu, další na řadě je Apple velké kočky OS učinil svou veřejnou premiéru, a tak není divu, že naší nejvyšší Apple zprávy z minulého týdne byly těžce Lion zaměřené. Stále jsme se vztahuje i nový hardware verze, oficiální Star Trek aplikace pro iPad, nový Google + aplikace pro iPhone a Apple je třetí kvartál, tak čtěte dál pro týdeník Roundup:

Mac OS X 10.7 Lion: Ars Technica hodnocení : Mac OS X 10.7 Lion není zmenšuje fialová. Na rozdíl od svého předchůdce, Snow Leopard, která byla zaměřena na vnitřní změny, Lion snaží předělat Mac desktop k obrazu svého mobilního sourozence, IOS. Ale je to dobrá věc? John Siracusa dává Apple nový operační systém jako obvykle důkladně zvážit.

Mac OS X Lion: snímek Galerie : Dali jsme dohromady Galerie obrázků nejnovější operační systém od Apple, zdůrazňuje některé změny, můžete očekávat, že po instalaci Lion.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat