neděle 24. července 2011

T-Mobile očekává, že jít back-to-back nabízí fanouškům Angels tablet půjčovny

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/24/t-mobile-looks-to-go-back-to-back-offers-angels-fans-tablet-ren/:
Podíváme-li se, že zlepšení v osobě baseballu zkušenost s jednou další technologické šílenství? No, čekání je u konce, díky T-Mobile a jeho nové tablet pronájem programu v Angel Stadium v Anaheimu. Společnost nabízí nejen břidlice patrony, ale to bude také tlačit ven přizpůsobeného obsahu zlepšit superfan hra-denní stat přetížení - něco, co jsme viděli předtím než na pole Safeco . Fanoušci si vybrat mezi T-Mobile G-břidlice nebo Galaxy tab Samsung a pronájmu pouze vám zpět cool Hamilton, který je pravděpodobně snazší než na peněženku decked-out párek v rohlíku. Kromě tablet, budete také dostat své hry, denní program, knihovna časopisů pro procházení mezi směnami, T-Mobile TV a přístup k síti. Takže pokud jste příležitostný baseball fanoušek, který vstřelil volné vstupenky, můžete pracovat na své uřezali provaz dovednosti na pár hodin ... vzhlédl k zachycení konektory homerun, samozřejmě.

Pokračovat ve čtení T-Mobile očekává, že jít back-to-back nabízí fanouškům Angels tablet půjčovny

T-Mobile očekává, že jít back-to-back nabízí fanouškům Angels tablet nájemného původně objevila na Engadget na ne. 24 červenec 2011 08:58:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat