středa 8. prosince 2010

Noční stolek tweets, skenuje, tiskne, a pravděpodobně je nějaký druh uměleckého vyjádření (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/08/nightstand-tweets-scans-prints-and-presumably-makes-some-sort/:
Zda tweeting od stromů či poskytování katalyzátorem pro zany konceptuální umělecké projekty , lidé rádi, aby se Twitter dělat hloupé věci. Je to jednoduché rozmar, nebo je to něco hlubšího - řekněme, nějaký high-zlobil se vedle sebe mezi tím, jak lidé žijí dnes a jak žili před Internetu? Pekla, pokud víme, ale možná John Kestner může vysvětlit to na nás. Vidíte, to umělec a návrhář vytvořil něco, co nazývá Tableau, síťové noční stolek, který má dvě funkce: skenování a odeslání snímků na Twitter, a vytištění fotografií, které se objevují ve vašem zdroji Twitter. A to je vše. Ta věc je vyroben z recyklovaných (čti: staré) materiály, a dokonce i funkce záznamu ve tvaru světlo-nahoru vytáhnout zásuvka pro oznámení, když obdržíte fotky. Je to všechno velmi chytré, cool vypadající a potenciálně potěšující (pokud jste nám ve vašem zdroji Twitter, v takovém případě všechny, které dostanete, jsou fotografie z KIRF mobilních telefonů). Ale neberte ven za slovo - přesvědčte se sami po přestávce! Nyní na displeji v Saint-Étienne Bienále 2010, projektant plánuje uvést zařízení na trh někdy v průběhu příštího roku.

Pokračovat ve čtení noční stolek tweety, skenuje, tiskne, a pravděpodobně je nějaký druh uměleckého vyjádření (video)

Noční stolek tweets, skenuje, tiskne, a pravděpodobně je nějaký druh uměleckého vyjádření (video) původně objevila na Engadget na st. 08.12.2010 09:23:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Design Boom | zdroje John Kestner | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat