středa 8. prosince 2010

Netflix licence ještě více TV pro streamování z ABC / Disney

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/08/netflix-licenses-even-more-tv-for-streaming-from-abc-disney/:
\ My nejsme jisti, zda Netflix skončil platit 100.000 dolarů za epizodu, že se říkalo, aby se nabízí, aby nové televizní pořady na hodinky okamžitě, ale dosáhl nové dohody s Disney-ABC Television Group, která drží epizody ukazuje jako ztracené o streamování a zároveň přidat nové. Doba zpoždění pro přidávání nových epizod je nejméně 15 dnů pro nové programovací takže udržet, aby ABC.com / Hulu záložku vhod, pokud streamované video, je vaše prohlížení metodou volby, ale s každou epizodou starších her, jako jsou Scrubs, Ugly Betty a Reaper splatných v roce 2011, plus rozšířené nabídky od Disney Channel a ABC rodina, včetně řecké a High School Musical / Camp Rock série filmů jsme si jisti, že si každý může najít něco, co se dívat do té doby. ABC / Disney byl na dně s Netflix streaming od počátku roku o , nemluvě o 99-cent TV prodej / pronájem , ať se říká popularita šňůra řezání je to pravda nebo ne, zdá se obě společnosti našli rovnováhu mohou dohodnout na dnes zkontrolujte, zda tisková zpráva po přestávce pro více informací o tom, co je k dispozici a kdy.

Pokračovat ve čtení Netflix licence ještě více TV pro streamování z ABC / Disney

Netflix licence ještě více TV pro streamování z ABC / Disney původně objevila na Engadget na st. 08.12.2010 10:34:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Netflix | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat