středa 8. prosince 2010

Zamykání IPAD případě činí tabletu mnohem méně přenosný, atraktivní a lákavé pro zloděje

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/08/locking-ipad-case-makes-your-tablet-far-less-portable-attractiv/:
Nemocná a unavená z vašeho tažení IPAD do riskantní pracovní prostředí, bojí se i nechat ho ve svém šuplíku psacího stolu pro půl minuty, zatímco vy cupitat přes kancelář na šálek kávy popálil? Nevadí najít novou kariéru - stačí vyplnit papíry potřebné k balení skrytou zbraň a zamiřte na Mac Zámky. Vidíte, tyto stránky jsou nyní nést to, co označuje jako první na světě zamykání IPAD případ - plastové skořepiny, která může být uzavřena prostřednictvím zámku a přivázaná na cokoliv přes ocelový kabel. Jakmile je zajištěné, jediný způsob, jak odstranit tabletu je správná cesta, nebo rychlý způsob, s lámání-a-metoda zadání renderování zařízení bezcenné. Případ sám o sobě je možné se za 39,95 dolarů, zatímco v případě / kabelovém svazku se děje za 64,95 dolarů. Ale hej, že je těžké dát cenu na klid, víš?

Pokračovat ve čtení Zamykání IPAD případě činí tabletu mnohem méně přenosný, atraktivní a lákavé pro zloděje

Zamykání IPAD případě činí tabletu mnohem méně přenosný, atraktivní a lákavé pro zloděje původně objevila na Engadget na St. 08.12.2010 07:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Mac Zámky | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat