středa 8. prosince 2010

Peel promění váš iPhone do univerzální dálkové - pomocí externí bezdrátové IR Blaster

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/08/peel-turns-your-iphone-into-a-universal-remote-using-a-wirele/:
Myšlenka na používání iPhone či iPod touch jako univerzální dálkový byl hodil už léta, ale vždycky je to nutné buď mlsný externí hardwarový klíč nebo extravagantně drahé domácí automatizace plošinu . Místo toho jsme se byly ošetřeny na hostitele-zařízení vzdálených aplikací jednotný pro vše od FiOS , DirecTV , Comcast , a síť mísy DVR na Apple TV na Boxee Box ... dobře, co si jen vzpomenete. Trochu společnost s názvem Peel má výrazně jiný nápad, i když - je to zahájení Peel Univerzální řídicí systém, který je navržen tak, aby váš iPhone nebo iPod touch head-to-head s univerzálním dálkovým velkých hráčů, jako je systém Logitech Harmony.

Společnost je tvořena parta bývalých inženýrů Apple a jejich řešení je velmi románu: místo připojení dongle iPhone sám, oni jsou ovládání A / V racku pomocí hruška-velké (a Yves Behar -navržený ) bezdrátové IR Blaster, že to má žít klidně na konferenční stolek. Blaster (tzv. Peel ovoce) se připojuje přes ZigBee na malý síťový adaptér (Peel kabel, také navržený Behar), který se váže přímo na WiFi routeru port Ethernet - dvoudílný nastavení hardwaru, který se zdá úzkostlivý, ale je navržen tak, aby se předešlo nutnosti konfiguračního softwaru během instalace a umožňuje IR Blaster běžet po dobu devíti měsíců na jednom C baterie.

Pokračovat ve čtení Peel promění váš iPhone do univerzální dálkové - pomocí externí bezdrátové IR Blaster

Žádné komentáře:

Okomentovat