středa 8. prosince 2010

Google je velká týden: Nexus S, voštinová tablety, Chrome OS notebooky, a knihy pro zavedení

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/08/googles-big-week-nexus-s-honeycomb-tablets-chrome-os-laptops/:
Musíme podat to Google : jestliže jeho cílem bylo vlastní technologické novinky cyklu po dobu 48 hodin, mise splněna. Mountain View-založená společnost, strávil první dva dny tohoto týdne, kterým se skoro každý velký oznámení, že by mohl mít: nová vlajková loď telefon nadcházející příští týden ( Nexus S ), nový Android stavět ( 2,3 perníku ), náhled další Android stavět ( voštinová ) na nikdy-dříve-viděný tablety Motorola , debut jeho tzv. cloud-based notebook platforma ( Chrome OS ) s hardwarem, a obří skok do rostoucího e-knižním trhu - a to není všechno. Udělali jsme v našich silách ke kondenzaci všechny dny 'upozorňuje na něco snadnější strávit, tak čtěte dál pro shrnout všechny věci Google!

Pokračovat ve čtení Google velké týden: Nexus S, voštinová tablety, Chrome OS notebooky, a knihy pro zavedení

Google je velká týden: Nexus S, voštinová tablety, Chrome OS notebooky, a knihy pro zavedení původně objevila na Engadget na st. 08.12.2010 13:45:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat