středa 8. prosince 2010

Doctor Who je zvukový šroubovák je stále fikce - ale ne navždy

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/08/doctor-whos-sonic-screwdriver-is-still-fiction-but-not-forev/:
Sláva Bristol University pro lov naši pozornost, a tím ve jménu podpory vzdělávání. Profesor Bruce ultrazvuk Drinkwater je evokovat spíše kultovní jméno, aby lépe vysvětlit, jak pohodě věda / inženýrství může být. Ačkoli již použité při výrobě a lékařských oborech - nejsou zívat a podívat se dál jen zatím - Drinkwater vyjadřuje nějakou důvěru, že budoucnost této technologie by mohlo velmi dobře ohlašovat kapesní zařízení podobné zvukové šroubovák favorizoval určitým bývalým rezident Gallifrey . Víte, že do-it-všechny zařízení, které může opravit elektronických zařízení, vypalování a střih položek, pojistka kovy, skenování pro informaci, a učinit prakticky každý zámek k ničemu ... s výjimkou zde jsme se zaměřením na ultrazvukové zvukové vlny mohou upevňovací díly dohromady a vytvořit miniaturní silová pole. Pokud jde o čas sám Pán, víme alespoň jednoho doktora, který v minulosti, jak žertoval k pozdějšímu inkarnace, raději "zachránit vesmír pomocí konvice a některé řetězce" (a má, ve více nedávných iterací, vytáhl zázračné vítězství se dokonce Storm BlackBerry ). Jde o to, měli byste možná uvažovat o titul ve fyzice a výstřední oblečení by jste se někdy ocitnete hospodářství fungující prototyp.

Doctor Who je zvukový šroubovák je stále fikce - ale ne navždy původně objevila na Engadget na st. 08.12.2010 02:32:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink io9 | zdroje Bristol University | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat