středa 8. prosince 2010

EVO Shift 4G (aka HTC Knight / Speedy), se ukáže v příslušenství fotky, exponáty pochybný smysl šaty

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/08/evo-shift-4g-aka-htc-knight-speedy-shows-up-in-accessory-pic/:
Nelze mít dost Androids ve vašem životě? No, tady je další! Střídavě známý jako rytíř nebo Speedy , HTC nadcházející Android zařízení učinil pár fotografií předčasné vystoupení ve snaze pomoci prodávat některých případech je pro jeho budoucí já. Kluci na HTCPedia zprávy, kterou mají všechny případy, v jejich užívání metafor na skladě a sebejistě identifikovat Speedy Knight jako 3,7-palcový QWERTY jezdec, zatímco telefonu UI a zadní nápis nenechávají nikoho na pochybách o tom, že běží HTC Sense kůže pro Android. Nejpravděpodobnější scénář pro tento telefon maloobchodní budoucnost je to, že bude nazván EVO Shift 4G a využívat Sprint WiMAX rádiové vlny, odcházející jediný nevyřešený problém jako jeden-formulovat dotaz: kdy?

Pokračovat ve čtení EVO Shift 4G (aka HTC Knight / Speedy), se ukáže v příslušenství fotky, exponáty pochybný smysl šaty

EVO Shift 4G (aka HTC Knight / Speedy), se ukáže v příslušenství fotky, exponáty pochybný smysl šaty původně objevila na Engadget na st. 08.12.2010 03:14:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje HTCPedia | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat