středa 8. prosince 2010

Quadrocopters zadejte Flying Machine Arena, musí odrazit pingpongový míček přežít (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/08/quadrocopters-enter-the-flying-machine-arena-must-bounce-a-ping/:
Nepotřebujeme dalšího hrdinu. Nepotřebujeme znát cestu domů. Všechno, co chceme je život mimo Flying Machine Arena, zkušební základnou u švýcarského federálního institutu technologie ( ETH ), kde quadrocopters mohou učit nové schopnosti a protáhnout jejich lopatky ventilátoru bez zranění příliš mnoho vědců. Jedním z takových nových schopností je žonglování míčky - no, jeden míč, tak jako tak. Tento konkrétní quadrocopter se naučil poznat pingpongový míček a je docela zběhlý v udržování to ve vzduchu, zatímco robot sám zůstává létání. Zajímavé je, že poslední projekt jsme slyšeli o tom z ETH také zapojen stolní tenis , takže doufejme, že ten příští zahrnuje full-stupnice humanoid přehrávač, který se nezastaví, lov, dokud se rozdrtil všechny soupeře.

Pokračovat ve čtení Quadrocopters zadejte Flying Machine Arena, musí odrazit pingpongový míček přežít (video)

Quadrocopters zadejte Flying Machine Arena, musí odrazit pingpongový míček přežít (video) původně objevila na Engadget na st. 08.12.2010 14:17:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Gizmodo | zdroje ETH - IDSC | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat