středa 8. prosince 2010

Garmin uvádí na trh OpenCaching komunity, tlačí caching blíže k hlavnímu proudu

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/08/garmin-launches-opencaching-community-pushes-caching-closer-to/:
Co je to? Vy jste nikdy neslyšel caching? Styďte se! Se vší vážností, my jsme domnívat se, že poměrně málo z vás tam možná přehlédli tuto up-a-příchod klenot rekreaci, ale Garmin to dělá jeho darnedest to změnit. Výrobce GPS právě otevřela novou online komunitu na OpenCaching.com, vítal "zcela zdarma online komunitu pro vytváření, sdílení a hledání pokladů po celém světě." Pro ty z vedení, ukládání do mezipaměti je podobný sofistikované hry na schovávanou-a-hledat, kde jednotlivci stáhnout GPX soubory a pak se vydejte se na dobrodružství, které budete vést je, aby různá překvapení a / nebo poklady. Dva-měsíc starý med buchta, původní scénář od Step Brothers, nebo možná i zapečetěných sáčcích Deutsche známek z minulého století - víte, věci tohoto druhu. Na stránkách dokonce umožňuje uživatelům hodnost 'awesomeness' kromě velikosti, terénu a obtížnosti, ai když je to samozřejmě hostilo od Garmin, je to platforma agnostik v přírodě. Jeďte na více než pokud hledáte k požáru několik tras po prázdninové přestávce.

Pokračovat ve čtení Garmin uvádí na trh OpenCaching komunity, tlačí caching blíže k hlavnímu proudu

Garmin uvádí na trh OpenCaching komunity, tlačí caching blíže k hlavnímu proudu původně objevila na Engadget na st. 08.12.2010 01:47:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje OpenCaching | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat