středa 8. prosince 2010

Samsung Gloria se 10-palcový Windows 7 tablet s slide-out klávesnice?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/08/samsung-gloria-to-be-a-10-inch-windows-7-tablet-with-slide-out-k/:
Stejně jako netbook, jen ne. Poslední věc, kterou k poklesu do naší "šílené zvěsti", je schránka Windows 7 tablet conceptualized výše. Blogeee mít na orgán ze dvou oddělených zdrojů, které Samsung plánuje 10-palcový břidlice zařízení daboval Gloria, který by běžel Windows 7 a mají slide-out klávesnice. To, co vidíte nahoře je pouze maketa, jak to může vypadat Gloria - když někdy se zdá vůbec - včetně předpokládaný overlay software Samsung, aby se systém Windows 7, který trochu více dotek-přátelský. My jsme ještě najít nějaké jiné potvrzení pro tento rámec s zdrojů 'Blogeee, takže brát to jako nepotvrzené trochu lascivní info, že to je, ale pokud je třeba pocit naděje ohledně budoucnosti, březnu a dubnu, jsou uvedeny na měsíce potenciální uvolnění.

Samsung Gloria se 10-palcový Windows 7 tablet s slide-out klávesnice? původně objevila na Engadget na St. 08.12.2010 06:22:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Blogeee.net | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat