středa 8. prosince 2010

PA Walmart obchody stále CCTV-povoleno, breathalyzin 'víno automatů

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/08/pa-walmart-stores-getting-cctv-enabled-breathalyzin-wine-vendi/:
Kdykoli je technologie použita pro řešení reálných problémů, to hřeje naše srdce. Je to opravdu dělá. Ale když perambulations jsou technologické potřebné k práci své cestě kolem zastaralé likéru zákony státu (likes, které trápí alespoň jednoho chudého Engadget editor , protože on dosáhl zletilosti), to jen zdá smutné. Například, to je nezákonné prodávat alkohol v obchodech v Pensylvánii, ale není to nelegální instalaci automatu , který rozděluje vína: tak dlouho, jak je uživatel vyzván, aby dechová zkouška, přejede vydaných státních ID nebo řidičský průkaz, a pak ukazují jejich hrnek na státní úředník sedět někde v Harrisburg, který je dohlédněte na řízení prostřednictvím kamerového systému. Jednoduché, ne? Možná ne, ale to přece chránit státní monopol na alkohol prodeje. Vína Pronto automat je v současné době k dispozici pouze ve vybraných obchodech se smíšeným zbožím ve stavu, ale je to právě oznámila, že PA likér řídí rada dala Walmart předběžný souhlas, aby ty věci, v některých jejich lokalitách mimo Pittsburgh. Pokusíme se jeden z nás, jakmile začnou nést Blue Nun.

PA Walmart obchody stále CCTV-povoleno, breathalyzin 'víno automatů původně objevila na Engadget na st. 08.12.2010 16:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje KDKA | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat