středa 8. prosince 2010

Google: Chrome OS notebooků nebude dual boot s Windows, živé zákaznické podpory pro vlastníky Cr-48

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/07/google-chrome-os-laptops-wont-dual-boot-with-windows-live-cus/:
Víme, že je tu hodně strávit po Chrome OS Google události dnes , ale v návaznosti na párty jsme chytili pár minut s Google viceprezident produktového managementu Sundar Pichai. Zatímco on by se odpovědět na naše otázky o nadcházející Chrome OS Notebooky - víte, ty z partnerů, jako je Acer a Samsung v polovině-2011 - udělal nám říkají, že ti Atom-poháněl notebooky nebude dual boot Windows . Ve skutečnosti, on nám řekl, že "certifikovaných" Chrome OS notebooky nebude podporovat dual boot prostředí vůbec. Samozřejmě, Cr-48 má kořen funkce, takže pravděpodobně bude moci spustit Windows (za předpokladu, že je tu dost flash úložiště), ale je jasné, že hlavní výrobci nebudou lodní notebooky s Google a Microsoft operační systémy žít bok po boku .

Díky, že řekl, jsme se zeptali Sundar o jednom z hlavních problémů jsme měli asi Chrome OS: zákaznickou podporu. (Některé historie zde - jsme slyšeli od několika výrobců notebooků, že Google je nedostatek zákaznického servisu pro počítač OS je hlavní problém a legitimní rezervaci). Sundar řekl, že je to závažná věc, ale že OS je neuvěřitelně jednoduché a že společnost Google nemá očekávat, že mnoho zmatený nebo problémové zákazníky, když je připraven na ostrý provoz. Nicméně, Google poskytne žít podporu pro ty, kteří obdrží Cr-48 a pomoci s veškerými problémy. Žádné slovo o případě, že pomoc bude pokračovat v minulosti tento omezený pilotní program, ale jsme si jisti, že bude mnohem více, aby přišel na to vše v příštím roce.

Google: Chrome OS notebooků nebude dual boot s Windows, živé zákaznické podpory pro vlastníky Cr-48 původně objevila na Engadget na út. 07.12.2010 21:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat