středa 8. prosince 2010

Video hlava dostane do Frankenstiened svalnatý hybnost rolovacího kolečka

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/08/vcr-head-gets-frankenstiened-into-a-beefy-momentum-scroll-wheel/:
Viděli jsme spravedlivý podíl na VCR hackování v naší době, ale tato dynamika kolečko postavený ze staré hlavy VCR Instructables člen komunity Osgeld nastavuje novou laťku pro jerry-rigging mrtvá technologie . Zřejmě Projekt vznikl z touhy najít 21. století-schválené pro použití kruhové části, která byla sedá prach po svlékl z náhradních Sony hráč VHS. Výsledkem je objemný, ale užitečné, rolovací kolečko, které lze snadno nastavit do pohybu a trvale prostřednictvím vlastní setrvačnost, aby předení po dlouhou dobu. Tento prvek by mohly být užitečné pro každého tíží horou střih videa práce, nebo dokonce jste líní folk prostě doufat, že se film méně při čtení na webu. Bohužel, rychlý pohled na DIY nástroje Osgeld a část seznamů uvede budete muset udělat trochu víc, než vyplenit kazetový přehrávač, aby si tuto práci dělá správně. Ale potom, když se dobré věci v životě někdy přijde snadné?

Video hlava dostane do Frankenstiened svalnatý hybnost rolovací kolečko původně objevila na Engadget na st. 8.12.2010 01:06:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Lifehacker | zdroje Instrutables | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat