středa 8. prosince 2010

NASA raketoplán počítačů prodává s citlivými daty neporušenou, vtip vložit WikiLeaks zde

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/08/nasas-shuttle-pcs-sold-with-sensitive-data-intact-insert-wikil/:
Nechť je toto varování pro John a Jane Q. veřejné (vždy roztomilý pár, těch dvou let) vytřete citlivé / tajná data z pevných disků před prodejem počítače. Nebo ještě lépe, vyjměte disk a fyzicky úplně zničit. To je to, co bychom očekávali od našich vládních institucí, ale vnitřní vyšetřování zjistila, že počet počítačů a komponentů z NASA raketoplány s 'byla prodána ze čtyř různých center - Kennedy a Johnson prostor centra, a Ames a Langley Research Center - -, že "selhal sanitaci ověření testování", nebo byly dokonce ani testovány vůbec. V případě, že Langley, zatímco pevné disky byly zničeny, "personál nebyl náležitě v úvahu pro nebo sledovat odstraněny pevných disků v průběhu procesu likvidace." Mezitím na Kennedyho, bylo zjištěno, že počítače připraven pro prodej, které ještě "Internet Protocol informace [že] je nápadným způsobem." Z pekla způsob, jak začít start raketoplánu odchodu do důchodu, co?

NASA raketoplán počítačů prodává s citlivými daty neporušenou, vložka WikiLeaks vtip sem původně objevila na Engadget na st. 08.12.2010 12:32:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink BBC | zdroje NASA (PDF) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat