středa 8. prosince 2010

Neo Geo hry hit PSN, přidejte online hry, příkop gigantické kazety

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/08/neo-geo-games-hit-psn-add-online-play-ditch-the-gigantic-cartr/:
Neo Geo hry hit PSN, přidejte online hry, příkop gigantické kazety
Pokud jste z určitého věku, byl tam jeden konzole chtěl víc než kterákoli jiná: Neo Geo . To byl tak velký, tak tmavé, a tak podivínský drahý to bylo jako gadget z jiné doby - ale tam to bylo, dívala se na vás zpoza pultu na Babbage. 649 dolar v roce 1990? Jo. Ouch. Mimochodem, lidé dnes mohou nyní vyzkoušet, že stroj je velikost na mnohem nižší cenu, s PlayStation Network obdrží 10 Smlouvy o systému největší hity, z nichž každý prodávat za 6,99 dolarů a mezi 8,99 dolarů. Ano, tyto hry byly již k dispozici na Wii Virtual Console , ale PSN verze bude podporovat online konkurenční a co-operativní hrát, což je opravdu stojí za to dostat nadšeni. Všechny hry budou bít PS3 na 21. prosince, zatímco Fatální zuřivost a Metal Slug se bude bít PSP pak stejně. Pro jiné hry, jako kouzelník lord a Super Sidekicks, budete přenosné lidé budou muset počkat až do ledna.

Neo Geo hry hit PSN, přidejte online hry, příkop gigantické kazet původně objevila na Engadget na St. 08.12.2010 11:44:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Joystiq | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat