středa 8. prosince 2010

Internet Explorer 9 opatření na ochranu soukromí, aby zahrnovala sledování ochrany

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/08/internet-explorer-9-privacy-measures-to-include-tracking-protect/:
V kývnutí na budoucí mandáty FTC týkající se web soukromí, Microsoft oznámil, že mezi jeho mnoho kouzel, Internet Explorer 9 bude zavádět něco, co nazývá sledování Ochranné seznamu. V podstatě TPL se dívá na třetí stranou prvky podle toho, která strana si může být zobrazení (například, když jste na msnbc.com a obsahuje prvky, které jsou hostované na jiném domény) a umožňuje blokovat ty, které sledovat své pohyby . Toto je děláno domény, a tam je i whitelist a blacklist - zajišťuje, že zatímco prvky, které jsou nezbytné pro plnou funkčnost bude moci, které jsou na obtíž, budou blokovány. Samozřejmě, že to není odpověď na všechny vaše bezpečnostní potřeby, ale mezi touto a správně správu cookies je to slušný první krok. IE9 přijde asi někdy na začátku roku 2011 - do té doby, podívejte se na video po přestávce pro více informací.

Pokračovat ve čtení Internet Explorer 9 opatření na ochranu soukromí, aby zahrnovala sledování ochrany

Internet Explorer 9 opatření na ochranu soukromí, aby zahrnovala sledování ochrany původně objevila na Engadget na st. 08.12.2010 16:24:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink SlashGear | zdroje Microsoft Developer Network | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat