středa 8. prosince 2010

AR.Drone dostane Urbi open source ovladače robot rozhraní, stopy červený gumový míček jako nikdo podnikání (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/08/ar-drone-gets-urbi-open-source-robot-interface-drivers-tracks-a/:
Jen když jsme si mysleli, že papoušek je iPhone-řízené vzducholodi nemůže být nic víc z výbuchu, gentleman s názvem Psykokwak (ano, opravdu) byla tvrdě pracuje na implementaci Urbi (Universal Robot Body Interface) pro AR. drone . A co víc, on je pryč a napsal dvacet pět line skript, který umožňuje co vybrat - a stín - červený gumový míček. Dost děsivý, ne? Budete potřebovat AR.Drone samozřejmě, stejně jako počítače (klienti jsou k dispozici pro PC, Linux a Mac), rozhraní dle Vašeho výběru (joystick, klávesnice, cokoliv) a samozřejmě - pro aktuální demonstrace - červený gumový míček. Pro technické natvrdlý kostrbatý, podívejte se na níže uvedené odkazy. Ale dříve, než uděláte ujistěte se, že nahlédnout demonstrační video po přestávce.

Pokračovat ve čtení AR.Drone dostane Urbi open source ovladače rozhraní robot, stopy červený gumový míček jako nikdo podnikání (video)

AR.Drone dostane Urbi open source ovladače rozhraní robot, stopy červený gumový míček jako nikdo podnikání (video) původně objevila na Engadget na st. 8.12.2010 10:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Urbi Forge , Psykokwak | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat