středa 8. prosince 2010

Senzace Express kiosky test 2,99 dolarů za noc novou verzi nájemné, Redbox vypadá nezaujatý

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/07/blockbuster-express-kiosks-test-2-99-per-night-new-release-rent/:
28 dnů . Je to více než nedoceněný film z přelomu tisíciletí, je to také hnací vedení na Redbox, Netflix a houfem dalších neortodoxní půjčovny šílený. Filmová studia byli odhodlaný na udržení jejich nové vydání DVD a Blu-ray disky z instant-pronájem ruce za 28 dní po propuštění s tím, že dolar-per-noc nájemné by mohly výrazně snížit DVD / BD prodeje v všichni-důležitý spuštění okna . Nyní se však zdá, že alespoň pár 'em jsou ochotni ohnout. Počínaje tento týden ve čtyřech velkých městech (Atlanta, Miami, Phoenix a San Francisco, pro ty zvědavé) DVD pro Warner Bros ' " Vznik "a 20th Century Fox je" Knight a Day "jsou vklouzl do senzace Express kiosky NCR. Úlovek? Bude to 2,99 dolarů za noc k pronájmu jeden z nich, téměř trojnásobný nárůst večerní kurz, že poplatky Redbox. Další podrobnosti o zkušebním málo a jsou daleko betwixt, ale to je bezpečné říkat, že Redbox není žádné bližší nabbing čerstvé flicks dříve, a pokud jste se s 3x zvýšení cen, ani ty.

Senzace Express kiosky test 2,99 dolarů za noc novou verzi nájemné, vypadá Redbox nezaujatý původně objevila na Engadget na út. 07.12.2010 23:07:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Wall Street Journal | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat