středa 8. prosince 2010

OnLive ukázky Windows 7 na IPAD a Galaxy Tab, čluny cloud computing tableta app

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/07/onlive-demos-windows-7-on-an-ipad-and-galaxy-tab-launches-cloud/:
Flash na IPAD ? Žádný problém, a ani QuickTime na Samsung Galaxy Tab - za předpokladu, že máte spuštěnou jak z virtualizovaných Windows 7 PC pomocí OnLive nové aplikace. OnLive může mít původně hodil sebe jako streaming hry služby, ale zakladatel Steve Perlman revidoval jeho ambice na D: Ponořte se do konference Mobile dnes předváděla celou řadu programů Windows 7 (včetně 3D modelovací software Maya, výše) běží na pár ARM-založené tablet. Jako vždy, OnLive vyžaduje nedaleké server a rychlé připojení k internetu fungovat dostatečně, a aplikace se budou muset dotykové ovládací prvky, ale Perlman říkal, že to je vlastně jednodušší dodat aplikace než hry, protože oni jsou méně citlivé na zpoždění. OnLive neposkytla datum, kdy můžeme očekávat plnou funkčnost oblak, ale můžete získat Sneak Peek na porovnání-dole verze právě teď - zbrusu-nový OnLive Viewer app, která vám umožní Spectate her v pokroku (a bude nakonec se vám s nimi hrát) je nyní k dispozici pro IPAD.

OnLive ukázky Windows 7 na IPAD a Galaxy Tab, čluny cloud computing tableta app původně objevila na Engadget na út. 07.12.2010 19:20:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink TUAW | zdroje Všechny věci D , OnLive Viewer (iTunes) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat