středa 8. prosince 2010

Futuristické láhev s vodou využívá technologii, vědu, abyste věděli, když máš žízeň

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/08/futuristic-water-bottle-uses-technology-science-to-let-you-know/:
Budoucnost je děsivé místo , to ano - ale jedna věc, kterou není třeba bát se neví, že jsme žízeň. Výzkum a vývoj firmy Cambridge Consultants bude předvádějí své zajímavé "i-dration" pojetí fitness láhev s vodou na CES za několik týdnů, kombinující řadu senzorů na láhvi se, že komunikovat s app máte nainstalován na vašem smartphone . Láhev bude měřit teplotu vzduchu, kolik tekutin jste bušilo, a jak často jste spotřebováno, telefon, mezitím se bude používat jeho akcelerometr k měření, jak tvrdě pracujete, a spojit, aby se data srdeční cena od hrudní popruh. Po křupavý některá čísla, app určuje, zda jste málo H2O - a jste-li, bude to dělat modré světlo na láhev puls. Pokud to vypadá jako kruhový objezd způsob, jak zůstat hydratovaný ... dobře, to proto, že to je, ale Cambridge je úhel je, že toto je demonstrátor pro chladné nové způsoby, které mohou být senzory pevně zabalené a integrované s smartphonů vytvořit "hardware aplikací." Když už mluvíme o, mohli bychom použít vysoký, vypijte sklenici studené vody. Postupujte podle přestávka pro úplnou tiskovou zprávu.

Pokračovat ve čtení Futuristic láhev s vodou využívá technologii, vědu, abyste věděli, když máš žízeň

Futuristické láhev s vodou využívá technologii, vědu, abyste věděli, když máš žízeň původně objevila na Engadget na st. 8.12.2010 08:06:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat