středa 8. prosince 2010

NVIDIA touts výhod více-jádrových procesorů pro smartphony a tablety

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/08/nvidia-touts-the-benefits-of-multi-core-processors-for-smartphon/:
To může prostě být případ, která je samozřejmá, ale NVIDIA právě zveřejnila poměrně dlouhým whitepaper vychvalovat mnoho výhod více-jádrových procesorů pro mobilní zařízení. , Která zřejmě obsahuje některé mluvit o Tegra 2 , která se nyní začíná dodávat pro tablet (a objevit se v některých telefonech ), a pár docela odvážné tvrzení - totiž že dual-core procesory budou "standard" pro mobilní zařízení, jako jsou chytré telefony a tablet v roce 2011, a že quad-core procesory jsou zasílány "v blízké budoucnosti." Konečný závěr, samozřejmě, je to, že chytré telefony a tablet účinně ve stopách stolních počítačů a notebooků, a že pokud jde o NVIDIA se týká, má v úmyslu být velká část by to stalo. Hit se zdrojem níže uvedený odkaz pro celý papír (ve formátu PDF).

NVIDIA touts výhod více-jádrových procesorů pro smartphony a tablety původně objevila na Engadget na st. 08.12.2010 03:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink HardOCP | zdroje NVIDIA whitepaper , Computerworld | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat