středa 8. prosince 2010

Google Latitude dělá krátký vzhled v App Store, dostane strhl post-spěch

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/08/google-latitude-makes-brief-appearance-in-app-store-gets-yanked/:
Ach, ty hry, které dospělí hrají. Je to situace, která se začíná cítit strašně moc rád Hlasové fiasko Google , že se kola v polovině-2009, ale pokud to skončí podobným způsobem , nenajdete nás kvetching o škádlí . Jak příběh se odehrává, dobré pokuta Google Latitude app dělal jeho vzhled v App Store je hodin Japonsku dávno, jen aby se vytáhl před tím, než mohl sashay se k nějakým jiným národem. - TechCrunch odhaduje, že to byl El GOOG dělá tahem je docela možné, že lidé v Mountain View nebyli zcela připraveni veřejně odhalit, a se vším, akce Chrome klesá včera, není těžké si představit, jak zahájit byl přehlédnut hrozící. V každém případě popis app stejně jako většina z obrazovek byly v angličtině, takže jsme opatrně optimističtí, že to bude zabrousit v blízké budoucnosti, jakmile je málo, jsou tečkované a Ts přešel. IOS s podporou 4 pozadí místo, tam je stěží důvod čekat, že jo?

Google Latitude dělá krátký vzhled v App Store, dostane strhl post-spěch původně objevila na Engadget na st. 8.12.2010 09:48:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje TechCrunch | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat