neděle 4. září 2011

XtremeMac vitríny Soma Stand, Soma cestování a další na veletrhu IFA (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/03/xtrememac-showcases-the-soma-stand-soma-travel-and-more-at-ifa/:
Tam bylo hodně cool Apple orientované produkty byly vidět asi XtremeMac je velmi oranžový stánek na veletrhu IFA v tomto týdnu, dokazuje, že je tu ještě zajímavé věci je třeba udělat ve světě iPhone / iPad / iPod.

Na vrcholu seznamu je Soma stánek, ve tvaru pyramidy, která se skládá dock pro přenositelnost. Příslušenství je většinou reproduktor, který stojí před ven, takže zvuk není blokován, když máte iPad na věc. Stát by měl být Soma bít regály kolem října, běh kolem € 100 tady v Evropě.

Cestovní Soma, zatím pracuje bez baterií a drátů, běží přímo z napájení z doku Apple zařízení. XtremeMac tvrdí, že iPhone 4 ukotvené hrát z reproduktorů dostane asi 34 hodin přehrávání audia na obvinění. Jak se dalo očekávat, že to není příliš hlasitý, ale to by mělo stačit pro sólový poslech. Periferní poběží kolem € 50 na jeho vydání.

Bar Tango je stylový sound bar s grilem stříbrný, který se vejde do docela pěkně se současné generace iMac. Reproduktor táhne zvuk i napájení z jediného kabelu USB a audio výstupy v deset wattů. Stejně jako Stand Soma, bude Tango Bar běhat 100 €. Podívejte se na video z podstavce Soma po přestávce.

Pokračovat ve čtení XtremeMac vitríny Soma Stand, Soma cestování a další na veletrhu IFA (video)

XtremeMac vitríny Soma Stand, Soma cestování a další na veletrhu IFA (video) původně objevila na Engadget na so. 03.09.2011 18:12:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto |

Žádné komentáře:

Okomentovat