neděle 4. září 2011

Evropská spuštění Summer Of Love - Londýn, Berlín a Nad

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/5l5GkiU7HWM/:
EQDEUJIXOYE3DNYOIQ4MPTWCC4YF1ZAOFVD0PPCS5V4MW3Q1 (1)

LONDÝN, léto, 2011: Kdy je možné získat 1.500 spuštění lidi do parkoviště na teplý letní večer v Londýně, víte, něco se děje. Když poznáte 800 lidí na společném startu strany v Berlíně, že budou muset platit, pokud opustí strany před 8am, víte, něco se děje.

A tak to je v Londýně a Berlíně. Jiných evropských center - Paříž, Kodaň, Barcelona - jsou jasně vytvářející vlastní spuštění klastrů. Ale teď je to Londýn a Berlín, které se stávají přirozenou těžišť pro evropské scéně Tech. Když se sídlem v Londýně VC říká, že - jak mi řekl druhý den "trávím své dny v letadle mezi Londýnem a Berlínem" - pak si uvědomíte, co opravdu děje. Jedná se o Europan "NYC-SF červených očí", teď (bez červených očí).

Je jasné, proč. Londýn je velmi mezinárodní, Evropa je největší finanční centrum a přírodní přistávací místo pro návštěvníky z údolí. To také má své vlastní přírodní startu klastru ve východním Londýně, nebo Silicon kruhový objezd (což jsme dokumentaci v sérii filmů, zde ).

Berlín, zatím, je levné, žít a pracovat v, je přirozené spříznění pro přilákání talentů z celé Evropy (zejména v zemích střední a východní, kde jsou bohaté na bazény strojírenství talent), a zvyšující se mezinárodní scéně technologie zakladatelů. Je to také odhodit svou pout jako klon továrny, což dokládá nedávné prohlášení o " anti-napodobitele revoluce ".

Tak, ve čtvrtek večer tento týden roční Moo party - příslušenství na londýnské scény - 1500 lidí přilákal do Londýna, a to bylo jen před třemi týdny, že SoundCloud a EyeEm přilákal 800 lidí na jejich.

V září letošního roku bude vidět nové události, jako Advance konference a Pirate summitu v Kolíně nad Rýnem, jak na web ve střední Evropě ... Příští týden se Seedcamp týden v Londýně, Dublinu DWS / F.ounders na podzim, Le Web v Paříži ... seznam pokračuje . Inovativní, Evropská začínajících, kteří chtějí, aby se na světě rozkvětu, jako by nikdy předtím květované, a mají platforem předvést.

Pokud došlo k Summer of Love v evropských začínající, 1968 Woodstock éry chcete-li, pak to bylo léto 2011.

Vítejte v revoluci.

BERLÍN, léto, 2011


Žádné komentáře:

Okomentovat