neděle 4. září 2011

Mophie sníží cenu na Boost Juice Pack a Powerstation, zvyšuje kapacitu baterie

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/04/mophie-cuts-the-price-on-the-juice-pack-boost-and-powerstation/:
Většina firem zde na IFA napadlo, že kdyby se chystají táhnout celou cestu do Berlína, i jim může představí své výrobky na jevišti - víte, s některými poznámkami připravila, tiskové zprávy a možná i disco hudby, aby si lidé čerpána (Dobře, jsme nebyly podrobeny, že zatím). Ale ne Mophie. Společnost má zvyk uvolňování svých výrobků tiše najevo, že jeho ohlášení zboží na očích. To je jak se stalo na nejnovější verze svého Juice balení mobilní nabíječky, Boost, Powerstation a rezervace. Z těchto tří posledně ten největší člověka, s více kompaktním tvarem a pop-out USB konektor, který je připevněný k plastové kabely. V důsledku toho stravy, i když to teď má baterie kapacitu 700 mAh, 1000 mAh ne, i když jeho cena je asi jít až na 35 dolarů z 30 dolarů. Dobrou zprávou je, že Mophie snížila ceny za další dvě, to vše při rozšiřování kapacity baterie. Powerstation nyní 4.000 mAh a stojí $ 80 (dole od $ 100), zatímco Boost, je ohodnocen na 2000 mAh a stojí 49,95 amerických dolarů (10 dolarů snížení cen). V případě, že jste zájem o takové věci, máme ruce na fotografiích níže, a Mophie říká, že hodně bude hit Apple Store asi za dva týdny.

Mophie sníží cenu na Boost Juice Pack a Powerstation, zvyšuje kapacitu baterie původně objevila na Engadget na ne. 04.09.2011 15:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat