neděle 4. září 2011

Zeptejte se Engadget: nejlepší desktop OS pro děti?

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/03/ask-engadget-best-desktop-os-for-kids/:
Víme, že máte otázky, a pokud máte dost odvahy, aby požádal Světovou odpovědi, tady je na výstupu, aby tak učinily. Tento týden Zeptejte Engadget dotaz přichází k nám z Ryan, kteří se nemohou dočkat, až se jeho dítě fixována na báječný svět počítačů. Máte-li zájem zaslat poptávku na své vlastní, napište nám linku na prodeji [at] Engadget [dawt] com.

"Můj syn (pět let) se zabavili mé ženy laptop pro jeho hru na hrdiny radost v poslední době, a to se řídí její praštěný. On v podstatě jen hraje hry, co dělá (rostliny vs Zombies, Zuma, atd.). Zatím Je schopen najít hry chce (jejich ikony) a otevřít je bez problémů používat Windows 7, ale teď, když se dívám do dostat ho jeho základní počítačové Začínám uvažovat, jestli tam není něco dítě příjemný tam. Měl jsem povrchní zkušenosti s OS X a Linux (Ubuntu), a budu dělat všechno instalaci a nastavení sám. Jakékoli myšlenky od rodičů? Díky! "

Děti a počítače. No, to je recept na úžasné. Každá nová (ish), rodiče tam mají nějaké zkušenosti na své děti, milující / nenávidět určitý OS? Nebojte se pokles vaši radu v komentářích níže - pojďme držet to inteligentní, jo?

Zeptejte se Engadget: nejlepší desktop OS pro děti původně objevila na Engadget na So. 03.09.2011 23:27:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat