neděle 4. září 2011

Pico Dolly nahradí domácí kolečkové brusle stativy pro menší kamery produkce (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/04/pico-dolly-replaces-homemade-roller-skate-tripods-for-smaller-ca/:
Místo toho nejistě prohlížení DSLR na skateboardu v názvu filmu, možná je čas investovat do něčeho trochu stabilnější - jako velmi cenově dostupné Pico Dolly. Vyrobeny z hliníku, to 3,5-palcový, tři libry Dolly má kola podobné těm, které lze Rollerblades , plus tři šroubové úchyty pro upevnění na přání 11-palcová tření rukou. Chytrost může klouzat rovnou střílet, nebo v kruhu a zároveň zabírá minimální prostor - něco, co kameramany pomocí kamer jako A77 a E-P3 (nebo dokonce iPhone) může jistě ocení. Na rozdíl od jeho koncepční dvojče , které v současnosti stojí 150 dolarů a není plánována až do října, mohou Pico Dolly se měla za $ 65 (nebo $ 90, pokud chcete, aby tření rameno součást dodávky) a je naplánován na lodi 12.září. Podívejte se na filmové asistenta v akci po přestávce.

Pokračovat ve čtení Pico Dolly nahradí domácí kolečkové brusle stativy pro menší kamery produkce (video)

Pico Dolly nahradí domácí kolečkové brusle stativy pro menší kamery produkce (video) původně objevila na Engadget na ne. 04.9.2011 11:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink TechCrunch | zdroj P & C | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat