neděle 4. září 2011

Ztratil v Dánsku: Hackeři, roboty, Wacky kancelářské prostory a žraloky

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/o74EVPBEqqc/:
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jsem strávil větší část minulého týdne visí ven s některými kolegy tech blogeři v Dánsku - v Aarhus a Billund , které mají být konkrétnější - a mísí s lidmi, kteří organizovali a cestoval navštívit, mluvit nebo vystavují na příští Aarhuské krásné "chyby " Konference a výstava.

Konference v sobě byl opravdu fascinující, i když ne úplně TechCrunch příspěvek materiálu, i když lidí, kteří pracují na AT & T, Google a Katalabs byli na seznamu reproduktoru . Témata se pohybovala od biotechnologií, "zelené" productification, udržitelnost a opětovnému architektury Sociální Media Marketing, kontextové počítači a budoucnosti reklamy.

Strašně zajímavé věci, ale ne úplně typ události, jsem zvykli navštěvovat. Žádné začínající pitching, žádné pohovory nebo přednášek dána nejvyšší úrovni vedení z tech firem, bez uvedení produktu na trh. Úžasné, jinými slovy. Dokonce představoval pracovní větrné turbíny u pódia, a vařit vlastní arktické bylinky, ochucené pivo na akci (Meet Ale 404 ).

Když jsem zvedl z letiště někdo, kdo pracuje v Innovation Lab , organizace, která kladen na show, zeptal jsem se ho, co nejvíce vzrušující tech firmy nebo spuštění v Dánsku, byl v jeho stanovisku. Musel přemýšlet a nakonec by se mi odpověď, až na Navision (což je ve skutečnosti americká společnost, protože to bylo převzato od společnosti Microsoft) a Bang & Olufsen.

Úžasné, opravdu. Také: se dostat do práce, Startupbootcamp Kodani!

Jako osoba samostatně výdělečně přiznal geek, doprovodné výstavy byla skutečnou léčbu, ale: hackeři na svobodě, množství šikovný robotů, Lego cihly, rozšířený reality rozšířené Sega předběhnout Arkády automobily, které dokážou řízení ( je-viz video přímo zde ), starověké artefakty technologii - pracuje.

Engadget výkonný editor, Darren Murphy, Napsal dvě videa asi opravdu cool roboti, pokud jste do toho. Londýn-založený design umělec Vahakn Matossian má také velký soubor fotografií z výstavy na Facebooku. To jsou některé z fotografií, které jsem zastřelil:

Žádné komentáře:

Okomentovat