neděle 4. září 2011

Haier je ovládání mysli TV Hits IFA prototyp, jdeme-na čelech (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/03/haiers-mind-control-tv-prototype-hits-ifa-we-go-foreheads-on/:
Dálkové ovládání revoluci ve způsobu jsme se dívat na televizi, takže nejsou potřeba časté výlety do nastavení tak, aby ke změně kanálů. Jeden prototyp v portfoliu Haier to dělá celou věc vypadá jako vzdálený zpět přerušení práce v domácnosti ve srovnání. Brain Wave (rozhodně ne konečný název výrobku), televizní protoype představila na veletrhu IFA tento týden přinese kontrola mysli na obrázku, slibnou budoucnost, v níž uživatelé mohou měnit kanály a hlasitost ovládat pouhou myšlenkou.

Sada je ještě v časných stádiích prototyp v současné době, nicméně, tak jsme stále daleko od způsobů, jak takový život změní přesnost. V současné době je k dispozici pouze demo obsahuje zvětšovat animovaný sud s vaší mysli. Samozřejmě, že jsme měli dát co točit. Podívejte se na výsledky po přestávce.

Pokračovat ve čtení Haier mysli ovládání TV Hits IFA prototyp, jdeme-na čelech (video)

Haier je ovládání mysli TV Hits IFA prototyp, jdeme-na čelech (video) původně objevila na Engadget na So. 03.09.2011 19:26:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat