neděle 4. září 2011

Zero1 VooMote Zapper dálkové ovládání pro iOS hands-on (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/04/zero1-voomote-zapper-remote-control-for-ios-hands-on-video/:

Jste jedním z těch starých typů škol, kteří stále sleduje televizní programy na aktuální televizi? Pak jste pravděpodobně také vlastní jeden nebo patnáct z těch Bezdrátový chytrostí kanál měnič - víte, takové, které používají baterie AA a kouzlo paprsky světla velení stanice a nastavení hlasitosti. No, odložil dálkové ovládání, opřete se v tom příliš velký potažené sametovou pohovku, a připravte se vyhodit z poslední dvojice alkalické. Zero1 nové VooMote Zapper vzdálený modul byl kolujících na IFA , takže můžete použít libovolné IOS zařízení jako univerzální dálkové. Jistě, samotný koncept není ničím novým - tam byly jiné IOS integrované dálkové ovladače - ale Zapper je malé, relativně levné a docela hezky rozhraní pro váš iPhone, iPad, nebo iPod touch. Vaše naprogramované výběry jsou uloženy na Zapper sám, takže můžete snadno používat s více iOS zařízení.

70 dolarů Zařízení může být uzavřeno se stejně barevnými případy ($ 20 a výše), a také poměrně komplexní TV Guide funkcí, což vám umožní vidět místní programování, sledujte náhledy neznámých obsahu a pošlete infračerveného signálu k televizoru, aby zahájily program - během plánované vysílání čas, samozřejmě. Jsme se podívat na app / Itsy combo hardware Bitsy, a zdálo se, že funguje dobře, s jednoduchým procesem nastavení (kódy pro téměř každé zařízení předinstalovaná) a rychlou odezvu. VooMote opakování řekl, že zařízení má dosah 25 metrů, což je více než dost pro naše malé byt configy, ale nemusí stačit v některých stadionu stylu media pokoje. Na konci dne, je to opravdu jen (velmi), elegantní dotykový univerzálních dálkových řešení, takže to nechám tak. Skok přes break vidět Zapper v akci.

Pokračovat ve čtení Zero1 VooMote Zapper dálkové ovládání pro iOS hands-on (video)

Zero1 VooMote Zapper dálkové ovládání pro iOS hands-on (video) původně objevila na Engadget na ne. 04.09.2011 13:29:00 EDT. Prosím

Žádné komentáře:

Okomentovat