neděle 4. září 2011

Politické vědy: Proč odmítat znalosti stala strategie kampaně (a proč to mě děsí)

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/aVwquQH6Jc0/why-we-care-what-politicians-think-about-science.ars:

Na tomto prodlouženém víkendu Labor Day v USA, přinášíme sadu názor kusů z různých Ars spisovatelů, a my jsme rádi, že jste se připojit ke konverzaci v komentářích.

"Aby bylo jasno. Věřím v evoluci a důvěra vědců o globálním oteplování. Možná jsem blázen." Díky , že pípání , Jon Huntsman nastavit si na rozdíl od všech ostatních kandidátských v republikánské primární pole. Přes jeho frázování, Huntsman, která je stěží registraci ve většině průzkumů veřejného mínění jasně doufat, že veřejnost by přesvědčen, že většina ostatních zájemců, kteří budou trochu praštěné kontrastem.

Dohodnout se s vědeckou komunitou se stala klíčovým tématem v nedávných prezidentských kampaní. Evolution přišla na diskuse během předchozího období primárních volbách republikána, a Rick Perry, aktuální průkopníkem byl kladen na místě o tom v nedávné kampaně události (on flubbed jeho odpovědi v několika úrovních). A jak lovecký tweet napovídá, realita klimatických změn je horké téma.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat