neděle 4. září 2011

Philips GoGear 3 Android PMP hands-on (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/04/philips-gogear-3-android-pmp-hands-on-video/:
Jedna z věcí, o zábavu se účastní ukázat, že je otevřený pro veřejnost, jako IFA je, že mají tendenci být stejné hřiště od společností jako lidé pěšky z ulice. A hřiště s nejnovějšími Philips GoGear je docela jednoduchý: Jedná se o společnosti pokus o iPod touch . My houpal na stánku společnosti Philips, aby věc další rotace . 3,2-palcový přenosný přehrávač médií má dotykový displej a běží Android 2.3 - opravdu, je to má většinu základních funkcí telefonu, uložit na celou věc volání lidí.

Stavět na zařízení je trochu plasticy a už vůbec nemůže srovnávat s dotykovým že na tomto poli, i když to je docela lehký a měl by vklouzne do kapsy snadno na výlet do posilovny, když jsi tak nakloněný. Hráč také neznamená, že většina potenciálních obrazovky nemovitostí, díky tří velkých tlačítek a logo Philips nástupu do zhruba čtvrtinu jeho tváře - zvláštní volba, vzhledem k jeho dotykovému displeji GoGear. PMP má také tři velké mosazné knoflíky na jeho straně.

GoGear 3 Android aplikace běží s lehkostí, listoval výběrem programů Google bez problémů. Je to také dostal Android Market vestavěné, přístupné prostřednictvím vestavěného Wi-Fi. Tato funkce přijde vhod také se společnosti SimplyShare software, který vám umožní přehrávat hudbu a videa do jiných zařízení.

Žádné slovo přesto na konečné ceny nebo dostupnosti, i když Philips rep Mluvili jsme s řekl, že půjde pravděpodobně kolem € 150 za 8GB verzi a € 180 pro 16 GB

Pokračovat ve čtení Philips GoGear 3 Android PMP hands-on (video)

Philips GoGear 3 Android PMP hands-on (video) původně objevila na Engadget na ne. 4.9.2011 09:04:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat