neděle 4. září 2011

Final Cut Studio v prodeji opět přes prodej po telefonu Apple, Video editory po celém světě dýchat vydechli

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/04/final-cut-studio-on-sale-again-via-apple-telesales-video-editor/:
Pokud jste jedním z mnoha koncových uživatelů Cut Pro spokojen s Apple je nejnovější verze - a vy jste nebyli nalákal do otevřené náruče Adobe - dnes přináší dobré zprávy. Podle MacRumors, bude i nadále nabízet Cupertino předchozí, přerušena verze přes prodej po telefonu. Volání 800-MY-APPLE a žádat o Final Cut Studio (objednací číslo MB642Z / A), bude vás síť Final Cut Pro 7, Motion 4, Soundtrack Pro 3, DVD Studio Pro 4, Color a Compressor 3.5 1.5 za $ 999, nebo 899 dolarů za kvalifikovanou vzdělávací zákazníků. To je daleko od 299,99 dolarů za Final Cut Pro X, ale pokud vás zajímá, říci, otevření starších projektů, nebo výstupu na pásku, můžete neochotně pony až další těsto.

Final Cut Studio v prodeji opět přes prodej po telefonu Apple, Video editory po celém světě dýchat vydechli původně objevila na Engadget na ne. 4.9.2011 02:06:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Mashable | zdroj MacRumors | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat