neděle 4. září 2011

Amazon, 7-Eleven se spojí, aby dodávky pohodlí svého rohu obchod

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/04/amazon-7-eleven-team-up-to-bring-delivery-convenience-to-your-c/:
Dovolte nám, abychom půdu: Je to v pátek pozdě v noci. Právě jste dokončil práci a rozhodnou se zasáhnout do místních 7-Eleven na cestě domů na Slim Jim, hory vařit a ... Vaše Amazon balení? Proč ano, může tak absurdní, jak se zdá, že velmi dobře, jako PO Box, skříňku v budoucnu své blízké Kwik-E Mart. Šeptající vítr pověsti letěl za uši po dobu denního a vydal toto malé zrnko Bezos podporovaných možností. Podle zdroje, řetěz Seattle již jeden z prototypů má k dispozici, s celostátní zavádění potenciálně šel pro příští léto. Tak, jak to funguje? Zdá se, že budete mít na výběr ze 7-Eleven doručení míst v on-line procesu za zboží, po kterém je možné zaslat e-mailem čárový kód snímán skříňky odhalit kódu PIN, který vás dostane přístup k Amazon skrýš. Dobře, je to nepochybně výhodné nápad, ale jak je asi také hodit v některých z těchto systémem Android tablets ? Tak to je point-of-prodej.

Amazon, 7-Eleven se spojí, aby dodávky pohodlí svého rohu uložení původně objevila na Engadget na ne. 4.9.2011 08:07:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj The Daily | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat