neděle 4. září 2011

Apple vyhrál soudní příkaz proti německé Samsung, Galaxy tab 7,7 vytáhl z IFA

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/04/apple-wins-german-injunction-against-samsung-galaxy-tab-7-7-pul/:
Apple je pokračující patent boj s Samsung přijala další zvrat, teď, když Cupertino vyhrál soudní příkaz německé blokování prodeje nedávno představila Galaxy tab 7,7 . Podle FOSS patentů, Samsung vytáhl svůj nový Android tablet jak z IFA výstavní ploše a německých internetových stránkách v sobotu, v souladu s rozhodnutím pátek vynese stejnou Düsseldorf Krajského soudu soud, který zakázal prodej Galaxy tab 10,1 minulý měsíc . 7,7 palcový břidlice byly dříve k vidění s nálepkou s nápisem "Není na prodej v Německu", ale, jak jsme si všimli, včera , všechny modely demo plakátů a dalších propagačních materiálů se od té doby byly odstraněny. Samsung mluvčí James Chung řekl Bloomberg, že nový příkaz "výrazně omezuje možnost výběru pro spotřebitele v Německu," ale potvrdila, že korejský výrobce "respektuje rozhodnutí soudu," a slíbil, že učiní vše pro to, chránit své duševní vlastnictví. Podrobnosti o rozhodnutí zůstávají mlhavé a Apple zatím komentovat, ale budeme vás informovat, jakmile budeme vědět víc.

Apple vyhrál soudní příkaz proti německé Samsung, Galaxy tab 7,7 vytáhl z IFA původně objevila na Engadget na ne. 04.09.2011 05:27:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Bloomberg , patenty FOSS | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat