neděle 4. září 2011

webOS globální obchodní jednotka rozdělení je uvedeno v uniklých dokumentů HP

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/03/webos-global-business-unit-split-outlined-in-leaked-hp-documents/:
Už je to jen něco přes dva týdny od HP oznámila plány zastavit výrobu svého webOS zařízení, a spekulace o budoucnosti platformy je stále silné. Jen v tomto týdnu, generální ředitel Samsung Choi Gee Sung k ledu pověsti o webOS dohodu, a nyní dva unikly missives zevnitř Zobrazit HP plánuje rozdělit webOS globální obchodní jednotky ve dvou. Podle dopisů, zřejmě od Todd Bradley a Shane Robison se webOS software najít nový domov v oblečení úřadu pro strategii a technologie, zatímco hardware rozdělení zůstane s Personal Systems Group. Jeden z těchto dopisů od Tom Bradley vysvětluje rozdělení:

Pan-HP Charty OS & T nabízí široký pohled na to, jak jsme schopni optimalizovat naše technologie. Ve skutečnosti, to se ukázalo jako úspěšný inkubátoru technologií, je doma na tým odborníků, hlavní ředitel pro technologie zaměřené výhradně na zkoumání dlouhodobých strategiích pro naše technologie.

Druhá úřední dopis, z Shane Robison, dále říká, že "webOS software je stále velkým přínosem." Nic z toho by mělo přijít jako překvapení, jak náš rozhovor se Stephenem DeWitt zopakoval snahu společnosti o webOS platformu, zatímco HP nedávné reklamy Hocking PSG Zobrazit outfit záměry spin-off svého PC podnikání. Nyní je otázkou, kdo má kosti, aby se to stalo? Za celý dlouhý únik hit zdroj odkaz níže.

webOS globální obchodní jednotka rozdělení je uvedeno v uniklých dokumentů HP původně objevila na Engadget na so. 03.09.2011 17:23:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Precentral | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat