pátek 2. září 2011

CloudFlare názvem "tech Pioneer" po ochraně LulzSec stránky

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/dBbf2UPEw-o/cloudflare-named-tech-pioneer-after-protecting-lulzsec-website.ars:

Který věděl, že zachování provozu internetových stránkách LulzSec by vedlo k technologii cenu? Světové ekonomické fórum (WEF), který uvádí na roční Davos, Švýcarsko poradě na světě podnikatelských elit, právě vydala své seznam " průkopníků technologií 2012 "(PDF), a jmenoval CloudFlare jeden z světa je 25 inovátorů stojí za podívání , z části proto, že hackeři používají LulzSec služby společnosti.

LulzSec je jistě na mysli WEF zaměstnanců, a je tak pravděpodobné, na mysli podniků po celém světě. Hackerské skupiny se objeví hned v prvním odstavci nové zprávy průkopníků technologií pro infiltraci Sony serverů a později Takedown na PlayStation Network . "LulzSec, skupina odhaduje na šest mladé hackery, popraskané do Sony serverů a kradl hesla a důvěrné informace o milion zákazníků," říká zpráva. "Clean-up a pojištění z debaklu se odhaduje na více než 170 milionů dolarů v USA." (WEF také vstřícně vysvětluje, že jméno skupiny je odvozen od "Laughing Out Loud v bezpečí.")

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat