pátek 2. září 2011

Velká Británie plánuje Prázdné místo mobilního internetu v roce 2013, zatímco analogové TV jemně pláče

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/02/uk-plans-white-space-mobile-internet-by-2013-while-analog-tv-ge/:
Jako by nebylo dost důvodů k přesunu do Británie. Bez tahanice, která pronásledovala, co ve Spojených státech, Ofcom vydal neplánuje, že by Velká Británie jako první země v Evropě, k provedení bílé místo mobilního internetu. Pro neví, prázdné místo je obecný termín pro nepoužité, ale přidělené spektrum, v tomto případě je frekvence obvykle vyhrazen pro analogovou televizi. Prázdné místo nabízí mnohem větší rozsah, rychlost a signály, které pronikají oblastech, kde 3G bojí vstoupit . Existuje již probíhají zkoušky k pokusu o připojení vzdáleného skotského ostrova Bute a Ofcom se snaží mít věci válí na vnitrostátní úrovni do roku 2013. Britové lpí na svém old-school FM rádia pozor, Ofcom přichází poté, co tyto frekvence další.

Pokračovat ve čtení Velká Británie plánuje prázdné místo mobilního internetu v roce 2013, zatímco analogové TV jemně pláče

Velká Británie plánuje Prázdné místo mobilního internetu v roce 2013, zatímco analogové TV jemně pláče původně objevila na Engadget na pá. 02.09.2011 08:04:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink mocoNews | zdroj Ofcom | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat