pátek 2. září 2011

Jabra Bluetooth Headset Sport vám umožní pracovat stehna concalls Mistr Durning

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/02/jabra-sport-bluetooth-headset-lets-you-work-the-thigh-master-dur/:
Pokud jste tajně šortkách Spandex kole pod váš oblek pro on-the-fly tréninku mezi konferenční hovory, pak možná Jabra je nový sport bluetooth headset je pro vás. Samozřejmě, že můžete přijímat hovory, ale co je chladič je vestavěné FM rádio a technologie A2DP pro bezdrátové připojení k MP3 přehrávači - tvrdí, že je první náhlavní souprava zvládnout obojí. Společnost také hodil zdarma ke stažení Endomondo Sports Tracker pro iPhone, Android nebo BlackBerry - což je něco jako Nike + aplikace , sledování běží a dávat rychlosti a vzdálenosti aktualizace. Toto zařízení je 99 dolarů podporuje Sprint, Apple a T-Mobile, a bude k dispozici někdy v září spolu s napájecím kabelem verzi, vhodně jmenoval Jabra Sport provázku, za 69 dolarů. Připravte se odtrhnout ty vlněné kalhoty a podívejte se na úplnou PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení Jabra Bluetooth Headset Sport vám umožní pracovat stehna concalls Mistr Durning

Jabra Bluetooth Headset Sport vám umožní pracovat stehna concalls Mistr Durning původně objevila na Engadget na pá. 02.09.2011 09:24:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Jabra | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat