pátek 2. září 2011

Hlubší pohled na data Blackbox se při startu selhání a jeho top Příčina: Předčasné měřítka [Infographic]

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/SjLe794jZsA/:
136808v2-max-250x250

Začátkem tohoto týdne jsme probrali Blackbox , mladá společnost odpovědná za vytvoření spuštění genomu zprávy , průběžně, spolupráce v oblasti VaV projekt navržen tak, aby komplexní ponořit do toho, co dělá Silicon Valley začínající úspěšná - a ne. ( Přečtěte si naše počáteční pokrytí zde. ) V úterý jsme probrali společnosti spuštění toho, co nazývá spouštěcí genomu Compass , benchmarking nástroj, který pomáhá začínajícím zakladatelé sledovat jejich vývoj v různých kategoriích růstu. Od té doby více než 6000 startů se přihlásilo k použití kompasu.

Spolu s diagnostický nástroj, Blackbox také vydal novou výzkumnou zprávu o hlavních příčin selhání startu, možná ještě důležitější, je hlavní příčinou startů kopat lopaty: Předčasné měřítka. Zatímco toto bylo dotkli v našem předchozím zpravodajství, mysleli jsme si, že by stálo za zpracování jejich výsledků, včetně prezentace šikovný infographic vytvořil tým po dobu Visual.ly .

Chcete-li obnovit, od února, Blackbox shromáždila soubor údajů z více než 3200 vysokého růstu tech firmami, s výsledky svých studií, které prokazují, že předčasná měřítko je hlavní příčinou selhání startu, postihuje 70 procent všech začínajících, který šel splnit své výrobce. A související bod, který je hodný Poznámka: Na základě těchto 3.200 začínající, zkušenosti podnikatelů, pohlaví, země původu, vzdělání a věk nemá vliv na předpokládanou pravděpodobnost selhání.

Ale, jak se někteří bystrý čtenáři v komentáři části našeho předchozího příspěvek poukázal, to jistě může zdát nebezpečné, můj velký a různorodý soubor dat vytvořených začínající (a tím i skutečnými - a stejně různorodé - lidské bytosti) požadovat že svět našel jeden, konečná příčina poruchy, které lze použít jako předpis pro začínající všeho druhu, na všech úrovních. Zatímco tým Blackbox může nesouhlasit mírně, je studie zaměřená na pomoc v počáteční fázi společnostem vyhnout Deadpool. Jednoduché. Po spuštění genom je pokračující výzkumný projekt zdánlivě určeny k osvětlení, a to silou podávání předpisy. To je vědecký ve svém přístupu, některé z jeho jazyk vypadat suché - a to nemusí fungovat pro každého.

A co víc, "předčasné scaling" se může zdát příliš zjednodušující termín, a to může být snadno přehlížel. Tým Blackbox definované předčasné škálování v jejich výzkumu jako způsob, jak naznačovat skutečnost, že spouštěcí jádro Rozměry (výrobků, zákazníků, týmu, finance a obchodní model), jsou mimo rozsah synchronizace. To znamená: jeden (nebo více) se pohybují různou rychlostí růstu než ostatní. Jako Blackbox Spoluzakladatel Bjoern Herrmann zdůraznil, "v některých případech nefunkční škálování může být lepší popis."

S tímto popisem na paměti, že výzkum zjistil nějaké docela výrazné rozdíly mezi nováčky, které předčasně měřítka (nebo dysfunctionally) na rozdíl od těch, kteří byli více v synchronizaci. Nejvíce pozoruhodně: Ani jeden startup, který prošel zmenšen předčasně 100.000 uživateli značky. Nejen to, ale 93 procent z těch začínajících nikdy překročil $ 100 kA-rok-v-hranice příjmů. A možná poněkud counterintuitively, začínající firmy, které rozsah správně pěstovat 20 krát rychleji než začínající firmy, které zmenšen předčasně.

Investor a sériový podnikatel Brad Feld zvážen na předčasné škálování říkat, "náboru a výběru zaměstnanců žádné podstatné množství prodejních nebo značka

Žádné komentáře:

Okomentovat