pátek 2. září 2011

Pico Dolly: maličký Dolly systém pro menší fotoaparáty

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/icQpgGh3wnw/:
PicoPico-11-of-19

Každý, kdo je filmař v těchto dnech, co s širokou dostupnost poměrně kvalitního HD videa a nástroje pro úpravu a distribuci. Ale fotoaparát není to jediné, co je třeba dělat filmy. Bez stativu a nějaký systém pro řízení pohybu, jste pouze roztřesené ruce drží a stojí, co se na stoly a židle. Baby stativ a pirát, společně stabilizátor je dost snadné, ale co Dolly?

Pico Dolly tuto potřebu řeší pomocí jednoduché, cenově dostupné a opravdu cool malá platforma. CheesyCam, tvůrci, byly obavy, že stávající Dolly možnosti jsou buď příliš velké, příliš drahé, nebo příliš špatně postavený. A tak udělali to jeden s vážným ložiska, celokovová konstrukce, a pokoj pro tři šrouby pro montáž zbraní - to vše při nástupu do tak málo místa, jak je to možné. Kola lze nastavit tak, aby kamera popisuje malém kruhu, nebo do pořádku, aby se přímky. Podívejte se na video, jak to funguje:

Není to dost těžký na houpačce DSLR se přes okraj příliš daleko, ale mohou vyrovnat s hmotností nebo příslušenství, takže to není flip přes, jak můžete vidět zde:

Nejlepší část? Tato malá položka, bude jen vám zpět 65 dolarů, pokud si předem objednat (jsou doprava do dvou týdnů). To je arašídy pro zájemce o kořenění své amatérské kinematografie. Přemístitelné zbraně se prodávají samostatně za 25 dolarů kus, nebo si můžete vybavit svůj vlastní řešení.

Jo, tak je to jen kousek kovu s některými kolečka na to - jak stativ jen tři kovové tyče slepené nahoře. Mohl bych skutečně vidět sám sebe v jednom z nich.

[Přes PetaPixel ]



<

Žádné komentáře:

Okomentovat