pátek 2. září 2011

DARPA sklizně energie z cyborg brouků, aby jim vymývány mozky

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/01/darpa-harvests-energy-from-cyborg-beetles-to-keep-them-brainwash/:
Brouci balení kybernetické implantáty , které ovládají jejich mozky, aby levnější a užitečné mikro-air-vozidla než plně robotické jedno - ale vzhledem k hmotnosti baterie potřebné balíky, které se pomalu rozvíjí. Nyní DARPA financované týmu University of Michigan si myslí, že tento problém odstranit. Připojením piezoelektrické generátory každé křídlo může výzkumníci sklizeň energie v letu a používat to, aby šťávu ovládání mysli obvodů. V současné době je systém vytváří zhruba polovinu energie, tým si myslí, že to může produkovat, jak inovace v keramické výrobě miniaturních zařízení, které by měly řešit. Experimentální robotika projekt v soutěži s kyborg jeden? To vše se cítí příliš RoboCop pro nás.

DARPA sklizně energie z cyborg brouků, aby jim vymývány mozky původně objevila na Engadget na Čt. 01.09.2011 19:43:00 východoamerického času. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Physorg | zdroj Časopis Mikromechanika a Microengineering | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat