pátek 2. září 2011

Zpráva: Intel To Kill MeeGo rozvoj "dočasně"

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/qrEXemwWYSU/:
intel-meego

Je to náročné prostředí tam pro OS. Ale jen málo z nich zvedlo na vrchol potravního řetězce - nejzřetelněji povinností a Android. A na samém dně, jako osiřelé a ohrožené Baby Buffalo, sedí MeeGo.

Nokia již uprchl z hořící plošiny, ale teď jeho jediný zbývající rodič, Intel, údajně rozhodlo dočasně přerušit vývoj MeeGo. Ale pro platformu s téměř žádnou trakci a poměrně slabé portfolio zařízení, může dočasně velmi rychle promění navždy.

A tak pomalou smrt MeeGo začíná.

Digitimes " zdroje říkají, že Intel se bude místo v první řadě zaměří na hardware, a plány na pár svých produktů na Telefon s Windows 7 nebo Android příští rok. Samozřejmě, Intel odmítl komentovat s normou "Nechceme komentovat spekulace průmyslu a pověsti." Ale Intel přece říkal, že "i nadále usiluje o MeeGo a bude i nadále spolupracovat s komunitou, rozvíjet a pomáhat potřebám Naši zákazníci a uživatelé s open source. "

Připadá mi divné, že by Intel "ne komentovat spekulace", jenom popřít fámy jedním dechem. Co se týče platformy jít, MeeGo je ve skutečnosti překvapivě Smart Little OS a může být ještě trochu život v něm dosud. Ale pokud Intel Pojďme se nečinně sedět, "dočasně", nebo jinak, bude to mrtvé a pohřbené, než se nadějete.

O něco méně než rok poté, co zahájil MeeGo, Intel slíbil, že se "nebliká na MeeGo", navzdory tomu, že se stal partnerem Nokia rozptýlit. Přesto jsme něco viděli přicházet. Intel nemusí nutně MeeGo, jako Android a Windows Mobile jsou již podporovány firmou.


Společnost:
INTEL
Datum spuštění:
1968
IPO:
NASDAQ: INTC

Intel je nejlépe známý pro výrobu mikroprocesorů nalézt v mnoha osobních počítačů. Společnost také vyrábí řadu dalších hardware včetně síťových karet, základních desek a grafických čipů ....

Další informace

Žádné komentáře:

Okomentovat